Main img

 

Mijn passie

Al meer dan 35 jaar fotografeer ik met heel veel plezier en  passie.  Na veel onderwerpen te hebben gefotografeerd vind ik de mooiste uitdaging het fotograferen van mensen. 


Portretfotografie

Eenvoud en schoonheid vastleggen op een eenvoudige, natuurlijke en ongedwongen wijze, met het gevoel en de emotie van dat moment. iedereen is verschillend en juist dat maakt het fotograferen van mensen zo boeiend. Het maken van een portret, een huwelijksreportage of het vastleggen van een uitvaart kent vele facetten van gevoelens en emoties. Dit kunnen vastleggen op een ongedwongen wijze met bestaand licht, blijft mijn persoonlijke drijfveer in de fotografie. Zodat de gebeurtenis en de herinnering blijft voortleven.

Mensen laten zien zoals ze zijn, puur en echt. Natuurlijk licht en warm intermenselijk contact is voor mij van essentieel belang om de mens achter het portret te laten zien. De ene keer in de stilte van zwart wit en andere keer in de uitbundigheid van kleuren, zoals het past bij het beeld, het onderwerp, de sfeer of bij het gevoel op dat moment. Portretfoto’s maak ik bij natuurlijk licht, dat kan zowel buiten op locatie als binnen in de studio.  

reisfotografie

Reizen en fotograferen is voor mij een fantastische combinatie. Heel veel onderwerpen komen bij reisfotografie samen: landschap en natuur, wildlife en portretfotografie. Op mijn website ziet u foto's van de landen die ik bezocht heb: Indonesië, Vietnam, Zuid- Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Laos en Cambodja, Thailand. Maar ook in Nederland zijn prachtige locaties om foto's te maken.

.